Hvad nu, hvis din varmeløsning kunne være ekstraordinært raffineret, højteknologisk og elegant? Vores løsning hedder Smart. Design. og er den første af sin slags.

Hvad nu, hvis din varmeløsning kunne være ekstraordinært raffineret, højteknologisk og elegant? Vores løsning hedder Smart. Design. og er den første af sin slags.

Book en fremvisning her.

Smart. Design.

Åbn hjemmet for fremtidens varme
Du står foran en stor beslutning, der kræver en del overvejelse. Varme er en tillidssag, og det tager vi alvorligt. Varmeløsninger er ikke brug-og-smid-væk. De er langsigtede investeringer. I din hverdag. I din komfort. I dit hjem. Så hvorfor gå på kompromis? Hvorfor nøjes?

Det danske klima stiller høje krav til en moderne varmeløsning. Den skal levere pålidelig varme til opvarmning og varmt vand i boligen – året rundt. Samtidig må den gerne være venlig ved pengepungen og miljøet. Hvad nu hvis den også kunne være ekstraordinært raffineret, højteknologisk og elegant? Vores løsning hedder Smart. Design. og er den første af sin slags.

Om det også er det rette for dig, ved du bedst selv. Denne slags investeringer kræver tid. Og tilløb. Og fordybelse.

Brugervenlige og æstetiske varmeløsninger

Når du vælger en varmeløsning fra Bosch, får du frem for alt effektive produkter af høj kvalitet. Hvad enten du foretrækker gasfyr eller varmepumpe, kan du være sikker på, at funktion, ydelse og komfort er gennemgående egenskaber i alle vores løsninger. Det kommer vi aldrig til at fravige.

Med serien Smart. Design. har vi skabt et univers, som henvender sig til dig, som ønsker æstetisk design – også til din varmeløsning. Nu er gasfyret eller varmepumpen ikke længere blot en praktisk enhed, men med til at fuldende boligens indretning og skabe et harmonisk helhedsindtryk.

Det kræver kvalitetssans og en særlig præcision at udvikle varmeløsninger, som er elegante og innovative. Det ved vores tyske ingeniører alt om. Netop derfor har de formået at skabe en produktserie, hvor teknologi går hånd i hånd med funktionalitet og kvalitet. Hele vejen rundt er serien Smart. Design. udformet på en måde, som gør installation, vedligeholdelse, samt betjening så brugervenlig som overhovedet muligt. Kort sagt: Forfinet. Naturligvis.

Design

Hærdet glas. Aluminium. Runde kanter og rene linjer.

Robust og raffineret på én gang. Du må gerne gemme den væk i dit bryggers. Men du behøver ikke. Med Bosch Smart. Design. får du markedets første designer-varmeløsninger.

Design

Hærdet glas. Aluminium. Runde kanter og rene linjer.

Robust og raffineret på én gang. Du må gerne gemme den væk i dit bryggers. Men du behøver ikke. Med Bosch Smart. Design. får du markedets første designer-varmeløsninger.

Energisparende

Design og funktionalitet med en grøn profil: Produkterne fra Smart. Design. er venlige mod miljøet og varmeregningen. Systemenergimærkningen, der går helt op til A+++, garanterer effektiv varmeproduktion og ren samvittighed med én løsning.

Bosch kvalitet

Hastværk er lastværk. Derfor har vi brugt år på at perfektionere vores gasfyr og varmepumper. Her er kun de allerbedste materialer anvendt. Det har resulteret i en kvalitet, som vi kan stå inde for, og som du kan stole på. Ganske enkelt.

Brugervenlig

Smart. Design. sætter nye standarder for brugervenlighed og teknologi. Vi har designet serien med udgangspunkt i brugeren – ikke teknologi. For os er teknologi ikke et mål i sig selv, men et middel til at gøre din hverdag lettere. Det er teknologi, du kan tage og føle på

Fjernstyret

Med app’en ProControl har du varmen lige ved hånden. Bogstaveligt talt. ProControl gør det muligt at kontrollere de vigtigste funktioner over internettet via smartphone eller tablet. Du kan downloade ProControl i App Store eller i Google Play.

Condens 9000i WM

Sort på hvidt, markedets første designer-gasfyr
Hvem siger, at et gasfyr skal ligne et gasfyr i traditionel forstand. Vi tror på, at det kan være anderledes. Og samtidig en æstetisk løsning i topkvalitet.

Læs mere

Condens 9000i W

Et kompakt og stilsikkert gasfyr – lige til at hænge op.
Har du en varmtvandsbeholder eller skal du have en kompakt varmeløsning? Uanset hvad er dette gasfyr sandsynligvis det rette valg for dig.

Læs mere

Compress 7000i LWM

Jordvarmepumper er de mest energieffektive af alle varme-pumper.
Det skyldes, at den optager energien fra solens stråler, som oplagres i jorden som varme. Og du kan være helt tryg, når det er lidt gråt og overskyet.

Læs mere

Compress 7000i AW

Luft/vand varmepumpe blandt de bedste der findes.
Og det er ikke bare varm luft. Den anvender luftens termiske egenskaber til at opvarme din bolig. Passer perfekt til både ældre og nyere huse.

Læs mere

GASFYR

Condens 9000i WM

Sort på hvidt – markedets første designer-gasfyr

GASFYR

Condens 9000i WM

Sort på hvidt – markedets første designer-gasfyr

Hvem siger, at et gasfyr skal ligne et – ja – gasfyr? Vores ingeniører og designere gør ikke. Derfor har de skabt et produkt, som sætter nye standarder for, hvordan en varmeløsning kan se ud.

Condens 9000i WM er et gulvstående gasfyr, som har et usædvanlig brugervenligt, elegant og strømlinet design. Udformet i harmoni med skandinavisk indretning og designtraditioner. Det er enkelt, æstetisk og funktionelt.

Hold det enkelt
Condens 9000i WM har blikfang. Samtidig er det så tilpas diskret, at det passer ubesværet ind i omgivelserne i de fleste hjem. Det henvender sig til dig, hvor design gerne må skille sig ud. Eller til dig, der helst vil have det underspillet. Gasfyret fås i hvid og sort – integrationen i hjemmet er fuldendt.

Holdbarhed – hele vejen rundt
Designet er ikke bare flot. Det er gennemtænkt. Materialerne er udvalgt med samme logik. De er af højeste kvalitet og holdbare.

Frontpanelet er udformet i modstandsdygtigt højkvalitetsglas med trykfølsom styring. Det er let af tørre af og vedligeholde. Selve kabinettet er ligeså stærkt, som det ser ud. Her omkranser aluminium de højteknologiske dele af ypperste kvalitet. Vi kunne ikke drømme om at bruge andet.

Effektiv fra sommer til vinter
Condens 9000i WM er det første gasfyr på markedet, som er klassificeret med systemenergimærket A+, når det er i kombination med klima/rumstyringen CW400. Det er vores og dermed din garanti for kategoriens mest energieffektive varmeløsning.

Det er ikke tilfældigt, at Condens 9000i WM er så energieffektivt. Et gasfyr med en ErP opvarmningseffektivitet på 98 procent hører til sjældenhederne og lader sig kun gøre ved hjælp af en klima/rumstyring, som betyder, at opvarmningen af dit hjem styres af temperaturen inden- og udenfor. Derfor vil varmen i dit hjem altid føles behagelig og tilpas. Aldrig for varmt. Aldrig for koldt.

Tilpasset dine behov
Det modulerende gasfyr arbejder indenfor et bredt spektrum af 10 til 100 procent af den maksimale varmeeffekt. Det gør Condens 9000i WM endnu mere effektiv på tidspunkter, hvor du ikke har brug for maksimal ydelse. Derfor er vores nye gasfyr ikke kun venlig mod varmeregningen. Det er også venligt mod naturen.

Varmt vand til alle
Varmtvandsbeholderen i Condens 9000i WM rummer hele 150 liter, og det dækker stort set enhver hustands forbrug. Komforten er dermed altid i top, og du behøver aldrig spekulere på, om der er nok varmt vand i hanen, eller om der er varme i radiatorerne.

Stilsikker fusion
Ofte kommer gasfyr og varmtvandsbeholder hver for sig. Condens 9000i WM samler alle komponenter i én kompakt og stilren løsning. De integrerede dele i gasfyret gør enheden så kompakt og pladsbesparende, at gasfyret er ideelt til både førstegangsmontering, men også ved udskiftning af allerede installerede anlæg.

GASFYR

Condens 9000i W

Et kompakt og stilsikkert gasfyr

GASFYR

Condens 9000i W

Et kompakt og stilsikkert gasfyr

Skal varmesystemet udskiftes fra bunden, eller har du i forvejen en velfungerende varmtvandsbeholder?

Uanset hvad er det væghængte gasfyr Condens 9000i W sandsynligvis det rette valg for dig. Det kompakte gasfyr er i design, finish og ydelse helt på niveau med det gulvstående fyr og fåes både i sort og hvid. Her er løsningen bare to-delt, idet varmtvandsbeholderen ikke er integreret.

Effektivitet på talrige måder
Alle hjem er forskellige. Alligevel opfylder Condens 9000i W stort set enhver families forbrug af varme og varmt vand. Med varmeydelser, der spænder fra 2,6 til 50 kW, kan du finde den model, som er helt rigtig for dit hjem.

Komponenter i kompromisløs kvalitet
Det er det indre, der tæller. Derfor har vi designet Condens 9000i W med komponenter i kompromisløs kvalitet. Desuden har vi sat gasfyret sammen på en måde, hvor det er let at gennemskue, hvordan varmeløsningen fungerer. Det betyder, at gasfyret har et elegant og stilrent ydre og indre, og at løsningen er let og hurtig at servicere.

Koncentreret energi
Trods sin beskedne størrelse, er energieffektiviteten naturligvis i top. I kombination med klima/rumstyringen CW400 opnår gasfyret også systemenergimærkningen A+. Du finder ikke en mere kompakt løsning med så høj en varmeudnyttelse.

Avanceret teknologi – tilpasset dig

Teknologi er først smart, når den er brugervenlig. Af samme årsag er Condens 9000 serien spækket med intelligente funktioner, som er nemme at anvende.

Kontrol til fingerspidserne
Både Condens 9000i W og 9000i WM kommer med en innovativ touchstyring, som sikrer nem og enkel betjening via fronten. Displayet giver hurtigt overblik over varmeindstillingerne, der ligeså let kan ændres. Al information og kontrol er dermed lige ved fingerspidserne. Vi kalder det intelligent styring. Gasfyret er også fuld af finnesse for installatøren. Bagved touchskærmen gemmer sig eksempelvis en betjeningsfunktion, der folder sig ud. Her aktiveres varmesystemet med ét enkelt tryk. På dette punkt har vi også forfinet teknologien.

Avanceret teknologi – tilpasset dig

Teknologi er først smart, når den er brugervenlig. Af samme årsag er Condens 9000 serien spækket med intelligente funktioner, som er nemme at anvende.

Kontrol til fingerspidserne
Både Condens 9000i W og 9000i WM kommer med en innovativ touchstyring, som sikrer nem og enkel betjening via fronten. Displayet giver hurtigt overblik over varmeindstillingerne, der ligeså let kan ændres. Al information og kontrol er dermed lige ved fingerspidserne. Vi kalder det intelligent styring. Gasfyret er også fuld af finnesse for installatøren. Bagved touchskærmen gemmer sig eksempelvis en betjeningsfunktion, der folder sig ud. Her aktiveres varmesystemet med ét enkelt tryk. På dette punkt har vi også forfinet teknologien.

JORDVARMEPUMPE

Compress 7000i LWM

Den mest effektive varmepumpemodel.

JORDVARMEPUMPE

Compress 7000i LWM

Den mest effektive varmepumpemodel.

En jordvarmepumpe er den mest energieffektive af alle varmepumpemodeller. Det skyldes, at den optager energien fra solens stråler, som oplagres i jorden som varme. Og du kan være helt tryg, hvis nu du kigger ud og tænker, at himlen er lidt grå og overskyet. Compress 7000i LWM leverer varmt vand i bruseren og varme i radiatoren vedvarende og grønt – 365 dage om året.

Værner om miljøet
Compress 7000i LWM er løsningen for dig, der tænker i grønne baner, både hvad angår miljø og økonomi. Vælger du jordvarmepumpen, reducerer du CO₂- og partikeludledning med op til 95 procent, alt efter hvilken opvarmningskilde du har i dag. Energien kommer nemlig fra solen og vinden, og det bliver der aldrig knaphed på.

Grøn inde og ude
Compress 7000i LWM hører til blandt vores allermest energi- og vandbesparende varmeløsninger. Den har en systemenergimærkning på A+++, som er den bedste energiklasse, og en såkaldt SCOP-værdi på hele 5,2. Det betyder, at den i gennemsnit leverer 5,2 gange så meget energi i forhold til den strøm, den bruger. Så det eneste sted, du har sort på samvittigheden, er, hvis du vælger den i farven sort frem for hvid.

Smart varmeregulering
Vores jordvarmepumpe er indbegrebet af omstillingsparathed. Compress 7000 LWM kan regulere varmeydelsen fuldt variabelt fra 3 til 12 kW. Dermed produceres der altid kun præcis den mængde energi, der skal til at opvarme din bolig. Komforten er i top, for der er altid den ønsket rumtemperatur og rigeligt med varmt brugsvand. Pengepungen vil også være dig taknemmelig, idet varmepumpen aldrig kører mere end nødvendigt. Det er grøn økonomi, der er til at forstå.

Lang levetid – lange bade
Glem alt om kolde bade. Den indbyggede 190 liters varmtvandsbeholder samt varmepumpens SMART-regulering styrer det varme brugsvand på den mest intelligente måde. Selv på den mest energibesparende indstilling, kan systemet give hele 285 liter af 40 grader varmt badevand. Det betyder at du kan tage lange bade uden kolde overraskelser.

Denne fornøjelse er du garanteret mange år frem. Kontinuerlig drift af varmepumpen uden start og stop betyder mindre støj, mindre slid og længere levetid. Alt sammen takket være den innovative teknologi.

Plads i haven
Opvarmer du boligen med et ældre olie- eller naturgasfyr, vil der være flere fordele ved at udskifte til en jordvarmepumpe stort set lige meget, hvor i landet du bor. Men ren energi fra naturen optager lidt plads i haven. Som tommefingerregel kan man sige, at der skal benyttes ca. 3–4 m2 solbeskinnet have for hver 1 m2 opvarmet boligareal. Du kan altid kontakte en Bosch-installatør for en uforpligtende vurdering af, hvilken jordvarmepumpe der er den rette for dig.

LUFT/VAND VARMEPUMPE

Compress 7000i AW

Blandt de mest energieffektive varmeløsninger på markedet.

Energimærkningen viser energieffektiviteten for Compress 7000i AW 9kW. Denne klassificering kan muligvis afvige for andre systemer.

LUFT/VAND VARMEPUMPE

Compress 7000i AW

Blandt de mest energieffektive varmeløsninger på markedet.

Energimærkningen viser energieffektiviteten for Compress 7000i AW 9kW. Denne klassificering kan muligvis afvige for andre systemer.

Vores nye luft/vand varmepumpe hører til blandt de mest energieffektive varmeløsninger, der findes. Og det er ikke bare varm luft. Compress 7000i AW anvender luftens termiske egenskaber til at opvarme din bolig, minimere din varmeregning og maksimere din komfort. Og så passer den perfekt til både ældre og nyere huse. Varmepumpen er testet af Teknologisk institut. Denne uafhængige test bekræfter den høje virkningsgrad samt lave lydniveau.

Blæser fordommene et stykke
”Miljørigtig” betyder ikke nødvendigvis fodformede sko og grå nuancer. Med luft/vand varmepumpen Compress 7000i AW får du en varmeløsning, som tilgodeser både miljøet, varmeregningen og din indre æstetiker. Hvem siger, at en varmepumpe skal være kedelig at se på? Eller noget, man helst vil gemme væk? Ikke os. Vi har designet en varmepumpe, der indbyder til beundring, og som fortjener en plads i fuld skue.

Ingen bøvl – bare ren varme
Med en varmepumpe skal du ikke påfylde olie, piller eller andet brændbart. Du skal bare trykke på knappen. Derfor er der heller ingen lokal udledning af skadestoffer.

Spar lige på energien
Langsigtede investeringer er kloge. Men lad os bare være helt ærlige – det er også rart at se hurtige resultater. Med Compress 7000i AW får du en høj SCOP-værdi på op til 4,8. Det betyder, at hvis du udskifter et konventionelt oliefyr med vores nye luft/vand varmepumpe, vil investeringen normalt tjene sig hjem inden for 5–7 år.

Varme på dine præmisser
Det er ikke tilfældigt, at Compress 7000i AW giver både kort- og langsigtede besparelser. Luft/vand varmepumpen indeholder de nyeste mest energieffektive og innovative komponeter. Det betyder kort og godt, at varmepumpens ydelse tilpasser sig til det aktuelle behov. Det sparer både på el og optimerer SCOP-værdien – især forår og efterår. Samtidig er Compress 7000i AW udstyret med innovativ teknologi, som betyder, at pumpen opererer stort set lydløst og gnidningsfrit i al slags vejr. Ventilatoren i udedelen er placeret 40 cm. over jorden, så det gør ikke noget, hvis sneen falder både tykt og tidligt i år.

Find din nærmeste installatør eller showroom

Smart.Design.
Showroom

Bosch Climate Partner
m. Smart.Design produkter

Bosch Climate Partner
u. Smart.Design produkter