Find din lokale Bosch Climate Partner

Overvejer du at investere I en varmepumpe? Start med vores Prisberegner – eller tag direkte kontakt til en af vores certificerede Bosch Climate Partnere. De kan hjælpe dig med at vælge den rette varmepumpe – og de kan stå for både installation og idriftsættelse.

Find din Bosch Climate Partner

Du får en sikker og professionel installation med en Bosch Climate Partner

Hver enkelt Bosch Climate Partner er certificeret inden for varmepumper og autoriseret efter Bosch's kvalitetsstandarder.

Specialister i varmepumper

Du kan altid være sikker på at møde en faglig kompetent og veluddannet installatør, når du henvender dig til en Bosch Climate Partner – både hvad angår selve rådgivning om selve varmepumpen, men også installationen, service og vedligeholdelse. Alle Bosch-installatører er autoriserede og forpligtet til at leve op til de høje Bosch-standarder.

Videreuddannelse

Vores Bosch Climate Partnere gennemgår løbende forskellige tekniske kurser og bliver videreuddannet i de nyeste teknologier indenfor varmepumper, miljøkrav, lovgivning og tilskudsordninger.

Garantiordning

Alle Bosch Climate Partnere er medlem af en garantiordning og monterer altid efter gældende lovgivning og følger alle anbefalinger og retningslinjer fra Bosch. Det er din garanti for godt håndværk hver gang.

Råd og vejledning

En investering i en varmepumpeløsning kræver indsigt og overblik. Med en Bosch Climate Partner får du en kompetent installatør, der kender produkterne, og som kan levere en professionel varmeløsning til dig – lige fra prisberegning til installation og efterfølgende service og vedligehold.

Der er Bosch Climate Partnere over hele landet

Med mere end 150 certificerede Bosch Climate Partnere fordelt over hele landet, kan du altid finde en installatør i dit lokalområde eller nær dig.

Find din Bosch Climate Partner

Mere end 150 faguddannede og certificerede Bosch Climate Partnere

Hos Bosch har vi etableret et, landsdækkende netværk af faguddannede og certificerede VVS-installatører og -montører. Her er du sikker på at få kompetent, seriøs og effektiv installation af din varmepumpe.

×