Find den rigtige installatør til din varmepumpe

Certificeret installatør til varmepumper
Bosch Climate Partner

Der er især to ting, som kan være udfordrende, når du skal vælge en installatør til installation af din varmepumpe:

  1. At finde en installatør med den nødvendige ekspertise inden for varmepumper
  2. At finde en installatør, der er tæt på dig

Få løsningen på begge udfordringer her.

Vælg en certificeret installatør

For at kunne installere en varmepumpe optimalt, er det nødvendigt med en installatør, som har opdateret viden om varmepumper, og som er kvalitetsorienteret. Men hvordan kan du som forbruger være sikker på at finde en installatør med de kompetencer? Vi anbefaler, at du vælger en installatør, der er certificeret i varmepumper. På den måde undgår du nemt fejlinstallation.

Bosch Climate Partnere

Derfor har Bosch et samarbejde med certificerede installatører med navnet Bosch Climate Partnere. Som Bosch Climate Partner har man opdateret viden om Bosch varmepumper – inklusiv viden om installationen af disse. Derfor kan en Bosch Climate Partner rådgive dig om dine muligheder for en varmepumpe og ikke mindst udføre en optimal varmepumpeinstallation. På den måde er du som forbruger sikret den bedst mulige løsning og oplevelse.  

Find en Bosch Climate Partner nær dig – og oplev kvalificeret rådgivning, veludført arbejde og energieffektive produkter fra Bosch

En totalløsning – med kvalitet fra start til slut

Bosch Climate Partner installatører leverer kvalitet fra start til slut. Når varmepumpen er installeret giver Bosch Climate Partneren en grundig instruktion i brugen af varmepumpen – så du kan føle dig helt tryg. En tidligere kunde har fremhævet dette omkring et samarbejde med en Bosch Climate Partner:

”Bosch Climate Partneren tilbød en totalløsning, hvor jeg ikke skulle foretage mig andet end at betale. Jeg kunne have sparet 10% ved at vælge en anden leverandør, men så skulle jeg selv sørge for gravearbejde, bortskaffelse af det gamle anlæg samt sørge for elarbejdet. Installatøren klarede det hele for mig. Tidsplanen blev overholdt, og der var ryddet pænt op da de forlod adressen.”

Du kan læse flere kundeudtalelser om Bosch og Bosch Climate Parter samarbejdet her

Vil du bestille et tilbud på en varmepumpe hos en Bosch Climate Partner?
Udfyld formularen nedenfor og bestil en gratis energivurdering – udført af en Bosch Climate Partner.