Det er dyrt at vente med at udskifte dit gasfyr

Det er dyrt at vente med at udskifte dit gasfyr
Gasfyr

Det er ofte en stor beslutning at købe nyt gasfyr, og mange husejere vil derfor gerne nå at spare op til det nye fyr i stedet for at låne pengene. Men det kan blive dyrt at vente yderligere et par år med at udskifte gasfyret i stedet for at gøre det nu.

Besparelserne kan betale for det nye gasfyr

Et nyt gasfyr giver ofte en stor besparelse på varmeregningen i forhold til din nuværende varmeløsning. Udskifter du fx dit gamle gasfyr med et nyt gasfyr, kan du ofte spare op til 3.000 kr. på varmeregningen om året. Ved at udskyde købet af et nyt gasfyr mister du altså 3.000 kr. hvert år – penge, som du kunne bruge til at betale dit nye gasfyr med.

Risiko for reparationer

Når du venter med at skifte til et nyt gasfyr, vil der være en risiko for, at din nuværende varmeløsning i mellemtiden får behov for reparationer. Og selv mindre reparationer løber hurtigt op og kan sjældent svare sig at få repareret, når du alligevel skal have et nyt gasfyr.

Attraktiv finansiering

Der er mange attraktive finansieringsmuligheder, der gør, at det ikke kan betale sig at spare op til det nye gasfyr først. Den årlige varmebesparelse ved at få nyt gasfyr er nemlig ofte større end låneomkostningerne til et nyt fyr. Derfor kan du spare penge ved at få et nyt gasfyr nu i stedet for at udskyde købet i flere år.

Det kan derfor være en god idé at overveje, om det kan betale sig at vente med at købe et nyt gasfyr i stedet for at gøre det nu.

Læs også: 3 fordele ved at få nyt gasfyr om sommeren

Udgivet maj 2019

Overvejer du at få nyt gasfyr?

Vores Bosch Climate Partnere kan give dig råd, vejledning og tilbud på et nyt gasfyr. De kan også hjælpe med tilskud og finansiering.

Bestil besøg