3 fordele ved at få nyt gasfyr om sommeren

3 fordele ved at få nyt gasfyr om sommeren
Gasfyr

Det er måske ikke i sommerhalvåret, at du tænker på at skifte gasfyret ud, medmindre det gamle er stået af. Men faktisk er det en god årstid at udskifte fyret.

1. Undgå ventetid

De fleste installatører har ekstra travlt i efterårs- og vintermånederne. Det betyder ventetid på at få det nye gasfyr installeret. Og derfor kan det betale sig at skifte fyr i sommermånederne, hvor installatørerne ofte har mindre travlt.

2. Færre gener om sommeren

Når du får nyt gasfyr, skal du være opmærksom på, at installationen kan tage mellem 1-5 dage, alt efter om du i forvejen har et gasfyr eller har elvarme og først skal have etableret radiatorer i huset. Selv om du typisk vil få transportable elradiatorer og en vandvarmer, hvis du er uden varme og varmt vand i flere dage, så kan temperaturen i huset hurtigt falde fra 22 til 16-17 grader om vinteren. Generne ved at skifte til nyt fyr, er derfor mindre om sommeren, når det er lunt udenfor, end når det er koldt om vinteren.

Se her, hvor meget du sparer på varmeregningen med et nyt gasfyr

3. Mulighed for gode tilbud

En tredje fordel ved at skifte gasfyret om sommeren er, at der kan være flere gode tilbud på gasfyr og installation, fordi du undgår vinterens højsæson.

Så lang tid tager det

Udskifter du dit ældre gasfyr med et nyt, tager installationen en dags tid. Skifter du fra olie til gas, skal du regne med 1-2 dage. Skifter du derimod fra elvarme til nyt gasfyr, kan det tage op til 5 dage. Der er altså stor forskel på, hvor lang tid installationen varer, og derfor kan det være rart at få nyt gasfyr om sommeren.

Læs også: Sådan får du tilskud og fradrag til dit nye gasfyr

Vil du vide mere?

Overvejer du nyt gasfyr, så kontakt vores – de er altid klar med gode råd og vejledning.

Bestil besøg