Smarte og intelligente termostater

Bosch Climate Partner

Udskiftning af termostater er den anden mest populære energirenovering – men hvorfor egentlig det?

Danskere er i højere grad bevidste om fordelene ved at skifte deres gamle termostater ud med nye, energivenlige, intelligente termostater. Det viser Bolius’ årlige boligundersøgelse: ”Danskerne i det byggede miljø” for 2019, hvor udskiftning af termostater har indtaget andenpladsen over energirenoveringer hos danske boligejere.

Interessen fortsætter i 2020

Intelligente termostater hører under paraply-begrebet ‘Smart Home produkter’, som er produkter, der styres trådløst – helt nemt og enkelt. Installatør.dk ser en tendens til, at hvis man først har fået ét Smart produkt, bygger man videre på sit ’smarte’ hjem. Har man allerede åbnet dørene for Smart Home produkter, vil de nemlig hurtigt vinde resten af familiens troværdighed. Med flere forskellige Smart Home produkter er det muligt at integrere dem med hinanden (IOT). På den måde er der færre processer, du skal holde øje med i din hverdag, og dermed mere tid til at gøre netop det, du har lyst til.

Smart Home produkter kan også blive sat sammen med (connected til) en varmeløsning, hvilket giver til øget komfort, tryghed og sikkerhed. Hos Bosch mener vi også, at de to teknologier går godt i flæng, da de vil give dig en optimal og nem varme. Bolius’ undersøgelse viser også, at boligejere i gennemsnit brugte 28.000 kroner på energiforbedringer i 2019. Reduktionen på varmeregningen har motiveret danskere til at investere i grønnere og billigere energi. Grunden til, at mange danskere vælger at skifte termostater, kan altså være pengebesparelse, reducering af CO2-udslip og den smarte og nemme varmeregulering.

EasyControl – smart og besparende varme til dig

Et Smart Home produkt kan forbedre din hverdag på mange områder. Hos Bosch har vi udviklet den smarte styring; EasyControl. EasyControl er et smart og intelligent system, der automatisk regulerer temperaturen i dit hjem via en intelligent styring, smarte termostater og en app. Du sparer penge, fordi EasyControl sørger for at spare på varmen, når du alligevel ikke er hjemme. EasyControl ved altså, hvornår du har brug for varme. Systemet giver dig ekstra komfort, fordi EasyControl automatisk regulerer temperaturen i dit hjem – ud fra dine præferencer. Og skulle du ønske at ændre temperaturen, kan du nemt gøre det via din smartphone.

Vil du vide mere om EasyControl?

Udgivet juni 2020