Sådan holdes gæsterne varme i det kolde nord

Bosch Climate Partner

Midt i naturen oppe i det kolde Sverige ligger Arctic River Lodge: Et resort der giver deres gæster muligheden for at opleve den nordiske natur uden at gå på kompromis med komforten.

Udskiftning til en ny, miljøvenlig og stabil varmekilde

I forbindelse med en større renovering, besluttede ejerne af Arctic River Lodge sig for at udskifte den gamle varmekilde til en mere moderne, teknologisk og miljøvenlig varme – nemlig to jordvarmepumper fra Bosch.

Udskiftningen har flere fordele for ejerne. Jordvarmepumperne fra Bosch er nemlig:

  • Energibesparende og miljøvenlige
  • Tidsbesparende og effektive
  • Økonomisk besparende
  • Stabile

De to jordvarmepumper vil være tilbagebetalt inden for 10-12 år, hvilket gør det til en god investering ifølge ejerne.

Giver tilbage til naturen

Ejerne har altid haft en stor kærlighed til naturen, og følte derfor ansvar for at give noget tilbage til den. Det gør de på sin vis med de nye jordvarmepumper. De er nemlig både energieffektive og miljøvenlige, fordi de bruger naturlig energi til at opvarme boliger. Det betyder også, at denne varmeløsning reducerer CO2- og partikeludledningen.

Læs også: Derfor er en jordvarmepumpe en god løsning

Aldrig mere frygt for varmesvigt

Før i tiden var ejerne konstant i frygt for, at det gamle fyr ville svigte, når de husede gæster. Med deres nye jordvarmepumper fra Bosch er ejerne sluppet af med denne bekymring. Og skulle der mod forventning ske en fejl eller være brug for vedligeholdelsesarbejde, starter en elektrisk nødudbyder automatisk op.

Se filmen om Arctic River Lodge:

 

Udgivet september 2019

Vil du vide mere om varmepumper? Download vores gratis VarmepumpeGuide her.