Få styr på det varme vand i sommerhuset

Få styr på det varme vand i sommerhuset
Bosch Climate Partner

Hvis du har et sommerhus eller et kolonihavehus med el-vandvarmer, så kender du måske til de udfordringer, der typisk er forbundet med el-vandvarmere. Vi hører ofte om frostskader, fordi vandvarmeren ikke blev tømt for vinteren – eller hvor frustrerende det er, pludseligt at stå uden varmt vand. Og bekymringen for legionella. Med den nye el-vandvarmer, Tronic 4500 T, gøres livet med el-vandvarmer i sommerhuset lettere:

1. Hurtig opvarmning af det varme vand

Har du prøvet at stå i badet og så opdage, at der ikke er mere varmt vand? Så kan det være en god idé at vælge en el-vandvarmer med meget kort opvarmningstid, som kan vise dig vandets temperatur og hvor meget varmt vand, der er tilbage i vandvarmeren. Så slipper du nemlig for en kold overraskelse i brusebadet.

Læs også: Se, hvor meget du kan få i reduktion på elregningen

2. Frostsikret el-vandvarmer

Mange sommerhusejere glemmer at tømme vandvarmeren, når de lukker sommerhuset af for vinteren. Det kan blive en dyr fornøjelse, da forsikringen ikke dækker frostsprængninger som følge af manglende aftapning. Skal du bruge vandvarmeren i sommerhuset, er det derfor en god idé at vælge en vandvarmer, der er frostsikret, så du slipper for at bekymre dig om frostskader.

3. Anti-legionella funktion

Legionella er en bakterie i vand, der trives ved 20-45°C, og som forårsager alvorlig lungebetændelse (Legionærsyge). Bakterien findes i lunkent, stillestående vand i fx varmtvandsbeholdere og vandvarmere. Du skal derfor altid opvarme dit varme vand til mindst 50°C eller vælge en vandvarmer med anti-legionellafunktion. Så undgår du risikoen for legionella, når du og din familie går i bad.

Udgivet april 2019

Bosch Tronic 4500 T el-vandvarmer med 6 unikke fordele

Kort opvarmningtid
Digitalt display
Frostsikret
Anti-legionella funktion
Smart design
Let at montere

Læs mere om Bosch Tronic 4500 T her