Derfor bør du ikke vente med at skifte til en ny varmepumpe

Derfor bør du ikke vente med at skifte til en ny varmepumpe
Bosch Climate Partner

Hvis du regner med at købe en varmepumpe inden for de næste par år, så kan det ofte bedre betale sig at skifte nu.

Besparelserne kan betale for din nye varmepumpe

En ny varmepumpe er en miljøvenlig og billig opvarmningsløsning. Skifter du fx fra et ældre oliefyr eller gasfyr til en varmepumpe, kan du spare op til 80 pct. på din varmeregning om året. Ved at udskyde købet af en ny varmepumpe, går du altså hvert år glip af en stor besparelse, som du kunne bruge til at betale for din nye varmepumpe med.

Risiko for reparationer

Venter du med at skifte til en ny varmepumpe, er der desuden en risiko for, at din nuværende varmeløsning i mellemtiden får behov for reparationer. Og selv mindre reparationer kan hurtigt blive dyre. Det kan derfor sjældent svare sig at reparere en ældre varmeløsning, som alligevel står til udskiftning.

Attraktive finansieringsmuligheder

Der er mange attraktive finansieringsmuligheder, der gør det fordelagtigt at skifte til en ny varmepumpe nu i stedet for at vente. Den årlige varmebesparelse ved at få en ny varmepumpe er nemlig langt større end omkostningerne ved at låne pengene til en ny varmepumpe. Du kan derfor spare penge ved at købe ny varmepumpe nu i stedet for at udskyde købet i et par år.

Læs vores gode tips og råd til dig, der overvejer en ny varmepumpe:

Udgivet maj 2019

Vil du vide mere?

Vores Bosch Climate Partnere kan give dig råd, vejledning og tilbud på en ny varmepumpe. De kan også hjælpe med tilskud og finansiering.

Bestil besøg