Mød os

Vi giver gode råd – og en sikker installation. Vores ønske er at give dig som privatforbruger mulighed for aktivt at vælge en yderst kvalificeret og veluddannet installatør, som har øje for detaljen.

Mød os

Vi giver gode råd – og en sikker installation. Vores ønske er at give dig som privatforbruger mulighed for aktivt at vælge en yderst kvalificeret og veluddannet installatør, som har øje for detaljen.

Med en Bosch Climate Partner får du en installatør, du kan regne med. Vi sætter en ære i vores arbejde og lægger stor vægt på kvalitet. En Bosch Climate Partner er certificeret inden for gasfyr eller varmepumper – så du altid kan finde en specialist indenfor lige netop den varmeløsning, du har behov for.

Hvorfor vælge en Bosch Climate Partner?

Som Bosch Climate Partnere har vi i en samarbejdsaftale med Robert Bosch A/S forpligtet os til at leve op til høje standarder. Vi laver ikke halve løsninger, men går hele vejen og leverer kvalitet fra start til slut. Derfor giver vi også grundige instruktioner. Det er kompetencer, du kan stole på.
For at sikre høj kvalitet i vores arbejde, har vi følgende aftale med Bosch:

Uddannelse

Vi videreuddanner os løbende på tekniske kurser hos Bosch for at følge med i den nyeste udvikling. Derfor kan du også være sikker på at møde en installatør, der er opdateret på Bosch produkter – både nye og ældre modeller.

Garantiordning

Som Bosch Climate Partnere forpligter vi os til at være medlem af en garantiordning. Vi monterer altid efter gældende lovgivning og følger særlige anbefalinger fra Bosch. Det er din garanti for godt håndværk hver gang.

Læs mere om garantiordningen på forskellige Bosch produkter her

Find os

Med vores forhandlersøgning kan du nemt finde den af os, der er tættest på dig.

Find din forhandler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se Bosch produkterne?

 

Vi har udstillinger flere forskellige steder i landet. Se åbningstider og adresser nedenfor.

HMN Naturgas
Gladsaxe Ringvej 11, 2860 Søborg
Mandag-fredag kl. 9-17

Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1, 2750 Ballerup
Tider for fremvisning skal bookes på forhånd via termoteknik@dk.bosch.com.
Send os gerne en e-mail med forslag til tider mandag-torsdag 9-16 eller fredag 9-14.

Brdr. Dahl Klimacenter

Militærvej 22, 4700 Næstved
Mandag-torsdag: kl. 10-16, Fredag: kl. 10-15

Brdr. Dahl Klimacenter
Grønlandsvej 16, 8700 Horsens
Mandag-torsdag: kl. 10-16, Fredag: kl. 10-15

Hvad koster en varmepumpe eller et gasfyr?

 

En varmepumpe koster typisk fra ca. 20.000 kr. inklusiv installation og opefter. De billigste er luft til luft varmepumper, mens en luft til vand varmepumpe koster ca. 80.000-110.000 kr. og en jordvarmepumpe koster ca. 120.000-150.000 kr. inklusiv installation. Det kan dog variere meget fra installation til installation,Et gasfyr koster ca. 45.000 kr. inklusiv installation, hvis du skifter fra gasfyr til gasfyr. Ligesom med varmepumper kan det dog variere meget fra installation til installation.

Uanset om du ønsker et gasfyr eller en varmepumpe, bør du derfor bede om et tilbud her på siden for at få en præcis pris.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger ny varmeløsning?

 

I vores gratis guide, som du kan bestille her på siden, får du råd og vejledning til hvad du skal være opmærksom på, når du vælger ny varmeløsning
Hvor meget kan jeg spare ved at skifte til gasfyr eller varmepumpe?

 

Du kan få et overblik over dit besparelsespotentiale ved at bruge vores gratis online beregner.Brug beregneren her >

Hvorfor skal jeg vælge en Bosch Climate Partner?

 

En Bosch Climate Partner er en certificeret installatør indenfor gasfyr og varmepumper. Installatørerne er specialuddannede og har stor erfaring i Bosch produkter, de giver dig gode råd omkring din varmeløsning.
Hvad er en gratis energivurdering?

 

Din lokale Bosch Climate Partner foretager en vurdering af din nuværende varmeinstallation, giver dig overblik over besparelsespotentialet og så får du et tilbud på et gasfyr eller en varmepumpe.En gratis energivurdering omfatter altså ikke andre elementer i din bolig end den nuværende varmeinstallation, såsom isolering, vinduer eller tag.