Beregn din optimale varmeløsning

Indtast din adresse, så beregner vi hvilke gasfyr eller varmepumper, der passer bedst til din bolig, ud fra pris, årlig besparelse og tilbagebetalingstid.

Hvad ville du gøre hvis du fik 20.000 kr. - Klik her og se videoen

Dine oplysninger

Dette er de oplysninger vi har fundet for din bolig, hvis de ikke er korrekte kan du rette dem her

Kender du dit energiforbrug?

Tast dit årlige energiforbrug

Hvilket år er din kedel fra?

Hvornår er dit hus blevet isoleret?


Mere end 15 år siden efterisolering

Hvordan bliver dit hus opvarmet?

Jeg overvejer at skifte varmeløsning om?

Vis boligens information

På baggrund af de indtastede data og oplysninger fra BBR, vil vi anbefale en af de følgende varmeløsninger til din bolig.

Bemærk at alle beregninger og priser er vejledende, da der er taget udgangspunkt i en standardinstallation. Den endelige pris fastsættes af din lokale Bosch Climate Partner.

Tilføj de produkter nedenfor, som du ønsker et tilbud på, og send din tilbudsbestilling afsted via formularen. Herefter vil en Bosch Climate Partner tage kontakt til dig.


Forudsætninger for beregning
Bestil tilbud

Tilføj de produkter du ønsker at modtage et konkret tilbud på og udfyld formularen. Så bliver du kontaktet af din lokale Bosch Climate Partner.

Bliv klogere på dit energiforbrug med et overblik over din potentielle besparelse på varmeregningen.

Er du i tvivl om, hvor meget du kan spare ved at skifte varmeløsning, giver vi dig et overblik med vores beregner ovenfor. Det gør vi ved at hente informationer fra BBR, når du indtaster din adresse. Ud over besparelsen kan du også se, hvilken løsning der giver den største besparelse og passer bedst til din bolig og dit forbrug. Du har også mulighed for at få rådgivning og et mere konkret tilbud på en varmeløsning - helt uforpligtende.